Nette dreads nog netter bijgewerkt.

Deze klant staat ook tussen de foto’s van door mij gezette dreads, degene waar ik 13,5 uur mee bezig was! Zij heeft haar dreads laten verlengen bij een andere dreadzetster. Omdat ze door haar stage een heel net kapsel moet hebben, kwam ze al vrij snel langs voor een bijwerksessie. Je ziet dus geen shockerende verschillen in de voor- en nafoto, maar toch zag je in het echt wel degelijk verschil. Ik heb pluis weggehaakt en de dreads weer strak op de hoofdhuid gehaakt.

 

Ik moet wel zeggen dat het, zowel voor de klant als voor mij, fijner is als er iets meer losse haren zijn om mee te werken. Als er minimaal los haar is, betekent het dat ik veel meer moet frutten en trekken bij de hoofdhuid van de klant. Het duurt dan ook wat langer om netjes bij te werken, al zou je dat misschien niet zeggen!